failed to load zone(so frustrating!!!)

Jun 14, 2013
so right when I was about to get to puitre mico a thing popped up that said "failed to load zone" it pute me back at character selection I reanterd and it said the same thing I tried again it happened again it did the same thing for about a month it only did it for my account because my sister tried and it worked I tried after and it did the same did this happen to anybody else or just me please reply

You'll want to contact if this problem persists. When you contact them, please provide as much detail as possible:

1. Confirm username (which account are you playing)
2. What area were you trying to access when this happened?
3. What time (approximately) was it?
4. Please attach game logs for further review (see below for more instructions).
5. Are you still having this trouble? If not, what occurred?

Instructions for sending game logs:
Use your email service to add an attachment. Drill down to the Pirate101 Folder then to the Bin Folder and the Log Folder then select "Captain_XXX.Log" (the highest numbered one or the most recently dated). Then just hit send!

If this is too large for your email server to attach or send, then open the game folder, go to the the bin folder again and locate the Captain.log. Right click on the log file and select Save as Zip (or similar wording - will vary depending on your specific operating system). Then, go back to your email and attach the newly zipped file.

*One-Eyed Jack, Your Pirate101 Community Manager*